Informare e-factura:

Programul nostru este acum compatibil cu e-factura. Va rog sa cititi instructiunile detaliate dupa ce va logati.

Utilizarea serviciului Fakturi.ro implica acceptarea in intregime al acestor Termeni si Conditii de utilizare.

Definitii

Serviciul Fakturi.ro este oferit de S.C. G-systems Software Development S.R.L. cu nr. de inregistrate la registrul comertului J19/403/2011, sediul social in Odorheiu Secuiesc, str. Rakoczi nr. 13/6. Accesul la site si utilizarea site-ului Fakturi.ro este oferit doar sub rezerva acceptarii acestor termeni si conditii. Ne rezervam dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si de a retrage in parte sau in intregime aceste Termeni si Conditii. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa parasiti imediat pagina Fakturi.ro.


Responsabilitate

Dumneavoastra sunteti responsabili de pastrarea securitatii informatiilor de acces pe acest site. Sunteti de acord sa fiti responsabili de activitatile desfasurate pe acest site. Site-ul poate fi folosit doar pentru emiterea de facturi si chitante in conditiile legii. Nu ne asumam responsabilitatea pentru facturile sau alte documente emise sau tiparite de catre dumneavoastra folosind acest program. Site-ul nu poate fi folosit pentru emiterea de facturi pentru activitati care ar insemna o incalcare a legii.

Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul la contul Dvs. în urmatoarele cazuri:

 • Incercarea de frauda sau frauda de a emite facturi false sau ilegale;
 • Incercarea de frauda sau frauda de a sparge site-ul, de a sustrage informatii despre alti utilizatori;
 • Incercarea de frauda sau frauda de a copia site-ul şi de a-l reproduce in intregime sau in parte;
 • Accesul neautorizat si tentativa de acces neautorizat pe serverele Fakturi.ro;
 • Intreprinderea de alte actiuni care pot fi considerate abuzuri de catre S.C. G-systems Software Development S.R.L.

Deoarece identificarea utilizatorilor de internet nu este intotdeauna posibila, S.C. G-systems Software Development S.R.L. nu are obligatia legala de a verifica informatiile salvate/furnizate pe site de catre utilizatori si nu poate fi trasa la raspundere pentru pagubele directe sau indirecte cauzate de aceste informatii. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru continutul informatiilor salvate de dumneavoastra pe site. Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 • Utilizarea serviciilor site-ului Fakturi.ro se face pe propria raspundere;
 • Serviciile sunt furnizate "asa cum sunt/ca atare";

S.C. G-systems Software Development S.R.L. nu ofera nici o garantie ca:

 • Serviciile vor corespunde tuturor cerintelor dvs;
 • Serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • Orice eroare de program va fi corectata;

In nici o circumstanta S.C. G-systems Software Development S.R.L. nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din/sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului si al site-ului. Nu ne asumam nici o raspundere pentru modul de folosire a documentelor generate cu ajutorul site-ului Fakturi.ro.

Politica de confidentialitate

Politica noastra de confidentialitate respecta drepturile utilizatorilor de a exercita control asupra informatiilor personale.

Nu vom aduna informatii personale identificabile ca de exemplu numele dumneavoastra, adresa dumneavoastra de email sau postala si numarul de telefon ("Informatii Personale") fara ca dumneavoastra sa cunoasteti acest lucru sau fara permisiunea dumneavoastra.

Nu vom divulga informatiile dumneavoastre personale tertilor decat daca dumneavoastra ne-ati autorizat in acest sens.

Va vom permite sa vedeti, corectati sau inlaturati informatiile dumneavoastra personale si alte informatii asociate cu inregistrarea dumneavoastra ca utilizator al site-ului nostru.

Vom lua masurile rezonabile pentru a proteja securitatea datelor Dumneavoastre , cum ar fi:

 • Folosirea unui mecanism de drepturi care restrictioneaza accesul la documente si alte date referitoare la utilizatorii contului;
 • Protectie la diferite tipuri de atacuri;
 • Criptarea parolelor utilizatorilor în baza de date;

In orice moment veti putea verifica toate logurile privind accesul sau tentativele de acces la contul Dumneavoastra.

Datele personale primite de la Dumneavoastra vor fi folosite numai pentru a comunica cu Dumneavoastra si pentru a asigura accesul la serviciile Fakturi.ro.

Aveti posibilitatea sa stergeti contul Dumneavoastra Fakturi.ro in orice moment si cu 24 ore dupa stergerea contului vor fi sterse toate datele Dumneavoastre de pe serverul nostru.


Contact Info

Prin Email

Despre Noi

Misiunea noastra este sa oferim intreprinderilor mici si mijlocii solutii informatice de business performante, care asigura o crestere semnificativa al eficientei si productivitatii acestora si care pana acum erau accesibile numai companiilor mari si multinationalelor.

© 2024 G-systems Software Development S.R.L.Termeni si conditii