Informare e-factura:

Programul nostru este acum compatibil cu e-factura. Va rog sa cititi instructiunile detaliate dupa ce va logati.

Emitere facturi

Cu Fakturi.ro emiterea facturilor si chitantelor este foarte usoara. Nu trebuie sa introduceti datele clientilor pe fiecare factura, trebuie doar sa selectati clientul dintr-o lista prestabilita si toate datele vor fi completate automat pe factura. Aplicatia calculeaza automat valoarea TVA-ului si valoarea totala al facturii.

Nomenclator facturi

Cu aceasta aplicatie puteti sa tineti evidenta tuturor facturilor emise si al incasarilor atat in numerar cat si prin alte surse. In cazul incasarilor in numerar aplicatia emite automat chitantele personalizate. La evidenta facturilor aveti mai multe criterii de filtrare, pe baza numarului facturii, al clientilor, data emiterii si valoarea facturii, astfel obtineti imediat informatii detaliate despre vanzarile companiei.

Nomenclator clienti

Informatiile despre cumparatori, cum ar fi informatiile fiscale, informatiile despe conturile la banci si date personale despre delegat se introduc o singura data. La intocmirea facturilor clientii sunt selectati dintr-o lista si datele despre clienti se incarca automat. Toate informatiile despre firma Dvs., date fiscale, conturi bancare, datele persoanelor care intocmesc facturi, sunt stocate si se incarca automat la intocmirea unei facturi noi.

Personalizare facturi

Doriti sa emiteti facturi personalizate, cu logo-ul firmei? Nimic mai simplu! Cu Fakturi.ro puteti personaliza facturile si chitantele emise, incarcati o poza cu logoul firmei si aceasta va apare automat pe toate facturile si chitantele emise. De asemenea, aveti posibilitatea de a include pe facturi si stampila firmei si semnatura emitentului.

Mai multe formate predefinite pentru facturi si chitante

V-ati saturat de formatul vechi al facturii? Acum puteti sa alegeti dintre mai multe formate predefinite pentru facturi si chitante, cum ar fi formatul traditional A4 sau un format A5 care include si chitanta pe langa factura.

Facturi proforme si facturi internationale

Fakturi.ro va permite sa emiteti si facturi proforme, la fel de simplu cum emiteti facturile fiscale. Transformarea facturilor proforme in facturi fiscale se face printr-un singur click.
Aveti clienti internationali pentru care trebuie sa emiteti facturi in limba engleza? Cu Fakturi.ro puteti emite si facturi in limba engleza iar la facturile in valuta se calculeaza si se afiseaza automat si contravaloarea lor in RON.

Facturi predefinite

Emiteti facturi in aceeasi zi al lunii si pentru aceeasi valoare? Cu Fakturi.ro puteti automatiza acest proces. Setati data emiterii facturii suma facturata si date privind serviciile livrate si aplicatia noastra va emite automat factura in fiecare luna. Daca doriti, aceste facturi pot fi trimise automat, prin e-mail, catre clienti.

Nomenclator produse

Acum completarea facturilor este si mai simpla. Nu trebuie sa introduceti de fiecare data detalii privind produsele vandute si serviciile facturate. Aplicatia retine numele produselor deja vandute si completeaza automat denumirea produselor in facturi.

Rapoarte de vanzari pe clienti si pe produse

Doriti informatii despre vanzarile firmei pe produse si pe clienti? Cu Fakturi.ro toate aceste informatii se pot obtine in cateva secunde. Oferim rapoarte detaliate despre vanzarile firmei pentru a avea la indemana toate informatiile necesare.

Raport cash flow

Doriti sa planificati fluxurile de numerar al firmei si aveti nevoie de informatii depre cate facturi sunt scadente sau ajung la scadenta in urmatoarele zile? Nimic mai simplu – raportul este generat in fractiuni de secunda si veti stii exact la ce incasari puteti sa va asteptati in perioada imediat urmatoare.

Trimiterea facturilor prin e-mail

Acum puteti trimite facturile emise prin e-mail, direct din aplicatie. Trebuie doar sa configurati un cont de e-mail dedicat pentru trimiterea facturilor, sa introduceti setarile in aplicatie si facturile emise vor fi trimise automat catre clienti.

Evidenta stoc

Cu Fakturi.ro puteti sa tineti evidenta stocului de marfuri foarte usor, nu mai aveti nevoie de caiete separate sau fisiere excel ca sa stiti ce stoc aveti. Introduceti marfurile achizitionate si la fiecare facturare, produsele vandute sunt automat scazute din stoc.

Securitate

Avem norme stricte de securitate privind datele introduse despre clienti si facturi si nici o persoana neautorizata nu poate avea acces la aceste informatii. Sistemul blocheaza automat incercarile de a ghici parola si contul poate fi deblocat numai printr-un link special, trimis la adresa de e-mail al utilizatorului. Se tine evidenta tuturor logurilor, astfel puteti sa verificati cine, cand si de pe ce IP a accesat contul Dumneavoastra. Bazele de date sunt protejate si nici o persoana neautorizata nu are acces la acestea.

Contact Info

Prin Email

Despre Noi

Misiunea noastra este sa oferim intreprinderilor mici si mijlocii solutii informatice de business performante, care asigura o crestere semnificativa al eficientei si productivitatii acestora si care pana acum erau accesibile numai companiilor mari si multinationalelor.

© 2024 G-systems Software Development S.R.L.Termeni si conditii