Informare e-factura:

Programul nostru este acum compatibil cu e-factura. Va rog sa cititi instructiunile detaliate dupa ce va logati.

Inregistrati-va acum si beneficiati de o perioada de testare gratuita de 30 de zile

Persoana de contact
Tip abonament
Nume firma
Utilizator (e-mail):
Parola:
C.U.I.
Nr. reg. com.
Confirmare e-mail:
Confirmare parola:
Emiterea facturilor

Emiterea facturilor

Cu aplicatia Fakturi.ro puteti sa emiteti gratuit facturi si chitante personalizate. Aveti posibilitatea de a incarca logo-ul companiei, care o sa apara pe toate facturile si chitantele emise. Emiterea facturilor este foarte simpla. Nu trebuie sa introduceti datele clientilor pe fiecare factura, puteti sa selectati clientul dintr-o lista prestabilita si toate datele clientilor vor fi incarcate automat pe factura. Aplicatia calculeaza automat si valoarea TVA-ului si valoarea totala a facturii.

Evidenta facturilor

Evidenta facturilor

Cu aceasta aplicatie puteti sa tineti evidenta tuturor facturilor emise, puteti sa tineti evidenta incasarilor atat in numerar cat si prin alte surse. La incasarile in numerar aplicatia emite si chitantele personalizate. La evidenta facturilor aveti mai multe criterii de filtrare, pe baza numarului facturii, al clientilor, data emiterii si valoarea facturii, astfel obtineti imediat informatii detaliate despre vanzarile companiei. De asemenea se poate tine evidenta incasarilor si puteti sa urmariti foarte usor creantele de la clienti si situatia facturilor neincasate.

Evidenta clientilor

Evidenta clientilor

Informatiile despre cumparatori, cum ar fi informatiile fiscale, informatiile despe conturile la banci, date personale despre delegat, se introduc o singura data. La intocmirea facturilor clientii sunt selectati dintr-o lista si datele despre clienti se incarca automat. Toate informatiile despre firma Dvs., date fiscale, conturi bancare, datele persoanelor care intocmesc facturi, sunt stocate si se incarca automat la intocmirea unei facturi noi.

Mai multe avantaje cu abonamentele Pro

Mai multe avantaje cu abonamentele Pro

Cu abonamentul Pro aveti posibilitatea sa emiteti facturi proforme si facturi internationale (in limba engleza) si puteti sa alegeti dintre mai multe formate de facturi si chitante. Aveti posibilitatea de a configura facturi predefinite, care vor fi emise automat de catre aplicatie. Nomenclatorul de produse retine lista produselor vandute si va ajuta la completare facturilor. In plus, beneficiati de rapoarte de vanzari si de cash flow si puteti sa trimiteti toate facturile prin e-mail, direct din aplicatie.

Securitate

Securitate

Avem norme stricte de securitate privind datele introduse despre clienti si facturi si nici o persoana neautorizata nu poate avea acces la aceste informatii. Sistemul blocheaza automat incercarile de a ghici parola si contul se poate debloca numai cu ajutorul unui link trimis prin e-mail. Se tine evidenta tuturor logurilor, astfel puteti sa verificati cine, cand si de pe ce IP a accesat contul Dumneavoastra. Bazele de date sunt protejate si nici o persoana neautorizata nu are acces la acestea.

Contact Info

Prin Email

Despre Noi

Misiunea noastra este sa oferim intreprinderilor mici si mijlocii solutii informatice de business performante, care asigura o crestere semnificativa al eficientei si productivitatii acestora si care pana acum erau accesibile numai companiilor mari si multinationalelor.

© 2024 G-systems Software Development S.R.L.Termeni si conditii